Voordat u een keuze maakt voor uw tuinontwerper of hovenier wilt u weten wat voor vlees u in de kuip haalt. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Maak op deze pagina in het kort kennis met Hoveniersbedrijf van der Hulst.

 

Hoveniersbedrijf van der Hulst is een jong en dynamisch bedrijf wat in 2005 is opgericht door Jeroen van der Hulst. Een ding staat bij ons altijd centraal, en dat bent u als klant. Met een vast team van gedreven professionals maken we prachtige tuinen en verassende tuinontwerpen. Ook het laten onderhouden van uw tuin behoord tot een van de bezigheden welke we met veel plezier voor u uitvoeren.

Over ons

Enthousiaste en gedreven groenprofessionals

Eigenaar en oprichter Jeroen van der Hulst is de drijvende kracht achter Hoveniersbedrijf Van der Hulst. Jeroen is een jonge en gedreven professional op het gebied van buitenruimtes en beplanting:

"Goed luisteren naar u als klant maar ook zeker een eigenwijze blik en buiten de lijntjes denken zijn mijn sterke eigenschappen. Ik weet precies wie voor welk project geschikt is en welke ontwerper het beste bij uw tuinstijl past. De natuur en architectuur inspireren mij enorm en zijn altijd de basis voor een passend tuinontwerp. Ik volg graag mijn eigen denkwijze maar kijk ook zeker goed om me heen. Veel contact en bezoeken aan kwekerijen maken dat ik weet welke boom of struik uw tuin het best past. Regelmatig bezoek ik beurzen en tentoonstellingen in binnen en buitenland om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen".

Een tuin moet tijdloos zijn, het is immers een investering voor meerdere jaren. Een goede balans tussen groen en steen, waterhuishouding en verschillende niveau’s. Strakke lijnen, duidelijke structuren gecombineerd met een weelderige beplanting. Of juist andersom; Glooiende vormen en een rustige beplanting. Een tuin moet u passen als een goede jas.

 

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Jeroen van der Hulst